TRE ÅRTIERS ERFARING MED BYGGERI I BETON

Vi er entusiaster inden for beton og har været det i næsten 30 år. Derfor stiftede vi (Bjarne Poulsen og Bo Jensen) i fællesskab Betonscanning.dk. Bjarne tager sig af den daglige drift som administrerende direktør, og Bo har som teknisk direktør ansvar for tekniske og juridiske problemstillinger.

Vi har beton på hjernen og – ikke mindst – beton under neglene, for vi ved, hvad der foregår på byggepladsen. Vi er der nemlig selv, og det har vi været i næsten tre årtier.

Bjarne Poulsen

Bjarne har i løbet af sin 25 årige karriere i betonindustrien bl.a.

  • Udviklet beton
  • Produceret beton
  • Udviklet mørtler
  • Udviklet betonpumper
  • Udviklet blandepumper
  • Monteret elementbyggeri
  • Undervist i understøbning af betonelementer
  • Udviklet og forbedret værktøj til understøbning

Med sit initiativ i Betonscanning.dk står Bjarne på skuldrene af sin praktiske erfaring og fokuserer i dag primært på kvalitetssikring af elementbyggeri. For Bjarne ved hvor fejlene er, hvordan de opstår, og hvordan man finder dem.

Kontakt Bjarne

Bo Jensen

Bo er statiker, rådgivende ingeniør og direktør i Ingeniørfirmaet J&P. Her har han beskæftiget sig med gældende lovgivning inden for betonbyggeri i 30 år. Men han har ikke bare siddet bag skrivebordet: han kan både blande, fuge og kvalitetsbedømme betonfuger.

Til hverdag hjælper Bo sine klienter med at facilitere arbejdsflowet i byggeprocessen, der i moderne elementbyggeri er blevet mere og mere udfordrende. Der er komplicerede tekniske og juridiske anvisninger på skrift i den ene ende og en byggeleder på byggepladsen i den anden. Han skal klædes på til at forklare betonarbejderne præcis, hvor fokus bør være i en given opgave, og det er Bo ekspert i.

Som statiker er han desuden altid opdateret på de krav, myndighederne stiller til dokumentation. Han ved hvad rapporten fra Betonscanning.dk skal indeholde for at indgå som dokumentation i sluterklæringen, så entreprisen kan afsluttes uden problemer og byggeriet hurtigt kan tages i brug.

Kontakt Bo

I et samarbejde med Betonscanning.dk får I adgang til vores erfaring og knowhow.