Opgavetyper

Betonscanning.dk udfører en vifte af opgaver

Vi betonscanner udstøbninger i nybyggeri og ved renovering af eksisterende bygninger. Vi udfører store og små opgaver i alle slags betonkonstruktioner for offentlige og private kunder, både bygherrer, rådgivere og entreprenører. Kvalitetssikringen bruges både ved løbende egenkontrol og som dokumentation eksternt.

Betonscanning.dk tilbyder herudover rådgivning fra vores ingeniørteam ift. udbedring af eventuelle fejl og mangler ved udstøbningerne.

En betonscanning afdækker

Scanning tager problemerne i opløbet

Særligt ved store opgaver kan man spare arbejdsgange ved at koble Betonscanning.dk på fra starten af byggeriet. Når vi betonscanner løbende, kan entreprenøren tage problemerne, før de vokser sig store og dyre, hvad enten problemerne skyldes menneskelige fejl, systemfejl eller problemer med kvaliteten af materialet.

Få et fugekursus, før I går i gang

De bedste udstøbninger fås, hvis de personer, der udfører dem, har styr på fugningen. Det er muligt at booke et fugekursus med direktør i Betonscanning.dk, Bjarne Poulsen.

Kurset kan bookes af en entreprenør, der står over for en ny opgave, og gerne vil give medarbejderne de optimale forudsætninger for at løse denne. Hvad enten det er uddannede struktører eller ufaglærte. Nogle kurser udbydes i samarbejde med EUC Nordsjælland, hvor faglærte og ufaglærte kan tilmeldes individuelt.

Se Bjarne Poulsen fortælle, hvorfor et fugekursus kan være en god investering

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker I at gøre brug af vores ekspertise, kommer Betonscanning.dk gerne forbi og hører, hvilket behov jeres arbejdsplads har. Vi skræddersyr gerne et tilbud, der løser jeres behov og passer ind i den tidsramme, I har for opgaven.